Παραλλαγές - Το περιμέναν όλοι

Διαχειριστείτε πανεύκολα τις παραλλαγές των εμπορευμάτων σας, π.χ. λόγω χρώματος, μεγέθους, κλπ. μέσω του module παραλλαγών. Μπαίνει τέλος στον άπειρο χρόνο εισαγωγής, διόρθωσης, ενημέρωσης παραλλαγών, κάνοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο εύκολο από ποτέ. Βελτιώνεται έτσι δραστικά το Wordpress/Woocommerce. Διαχείριση και από tablet και από κινητό, χωρίς να απαιτείται καθόλου μετάβαση στο Wordpress.

ΤΕΛΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ - 100% web εφαρμογή

    

Καλωσήρθατε στις προτάσεις μας για το νέο Internet

Δομή

Αυτόματη παραγωγή όλων των παραλλαγών με ένα κουμπί.

Είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης παραλλαγών, εισαγωγής, διαγραφής, ενημέρωσης, τιμών, φωτογραφιών, χαρακτηριστικών, αποθέματος μαζικά. Με την έννοια μαζικά νοείται η συγκέντρωση βάση φίλτρων μιας ομάδας εμπορευμάτων ή παραλλαγών για συγκεντρωτικές αλλαγές.

Εισάγει real-time στο ηλεκτρονικό κατάστημα τους πιο περίπλοκους συνδυασμούς παραλλαγών προϊόντων.

Τι περιέχει

  • Αυτόματη δημιουργία χαρακτηριστικών
  • Εισαγωγή νέου μεταβλητού προϊόντος με όλες τις επιθυμητές παραλλαγές
  • Δημιουργία των συνδυασμών στο γονικό προϊόν
  • Μαζική εισαγωγή επιπρόσθετων πληροφορικών (τιμή, βάρος, απόθεμα, φωτογραφίες)
  • Αυτόματη διαγραφή ορφανών παραλλαγών
  • Δυνατότητα προσθήκης ατομικών στοιχείων σε μια ή περισσότερες παραλλαγές
  • Μαζικές αλλαγές τιμών, εκπτώσεων, προσφορών βάσει ποσοστών.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ειδων και παραλλαγών έλειπε όχι μόνο από την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά software ηλεκτρονικού εμπορίου. Το κενό αυτό έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα Aspect - Παραλλαγές.

Διασυνδέσεις

Το πακέτο Παραλλαγές συμπληρώνει τα πακέτα διαχείρισης Αποθήκης, Πελατών, Προμηθευτών, χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη των ανωτέρω. Μπορεί κανείς δηλαδή να εγκαταστήσει μόνο το πακέτο παραλλαγών και να ωφεληθεί από την ευκολία μαζικής διαχείρισης που προσφέρει.