Πρόγραμμα Συνεργατών AspectSoft
Ευκαιρίες Καριέρας

Γνωρίστε Συνδεθείτε

Επισκόπηση του Προγράμματος:

Συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Συνεργατών του AspectSoft και ξεκινήστε να κερδίζετε προμήθειες αναφέροντας τα προϊόντα μας ή προϊόντα άλλων καταστημάτων σε πελάτες σας. Εγγυημένη πλατφόρμα που διασφαλίζει την πραγματοποίηση των πληρωμών σας με τον πιο επίσημο τρόπο. Ως συνεργάτης, θα λαμβάνετε προμήθεια για κάθε πώληση που προκαλείτε μέσω του μοναδικού σας συνδέσμου αναφοράς. Είναι μια ευκαιρία Win-Win για να εκμεταλλευτείτε το δίκτυό σας και να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν με τη συμβολή σας.

Οφέλη του Προγράμματος:

Πώς Λειτουργεί:

  1. Εγγραφείτε: Συμμετέχετε στο Πρόγραμμα Συνεργατών AspectSoft συμπληρώνοντας την απλή φόρμα εγγραφής συνεργατών.
  2. Αποκτήστε Πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου: Μετά την έγκριση, θα λάβετε στοιχεία σύνδεσης στον πίνακα ελέγχου του συνεργάτη.
  3. Προωθήστε Banners και Links: Χρησιμοποιήστε τους μοναδικούς σας συνδέσμους συνεργατών και υλικό προώθησης για να προωθήσετε τα προϊόντα μας μέσω του ιστοτόπου σας, του ιστολογίου, των κοινωνικών μέσων ή των καμπανιών email.
  4. Κερδίστε Προμήθειες: Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών σας και πραγματοποιεί μια αγορά εντός 30 ημερών, κερδίζετε προμήθεια.
  5. Λάβετε Πληρωμή: Λάβετε τις προμήθειές σας μέσω της προτιμώμενης μεθόδου πληρωμής όταν φτάσετε το ελάχιστο όριο πληρωμής.Ποικιλία Εφαρμογών, Εμβέλεια, Καινοτομία.

Πλήθος Εφαρμογών

Oι εφαρμογές μας καλύπτουν την πλειονότητα των αναγκών. Αναλαμβάνουμε επίσης και νέα σύνθετα έργα πληροφορικής με custom προγραμματισμό.

Εμβέλεια

Η πιστοποιημένη ταχύτητα και μείωση του κόστους διαχείρισης AspectCart eshop μας κάνει καθημερινά πιο δημοφιλείς σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Καινοτομία

Το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου αφορά υψηλής πιστότητας εξομοιώσεις κτηρίων, καταστημάτων, γραφείων, εκθεσιακών χώρων, συνεδριακών κέντρων σε τρισδιάστατους ψηφιακούς κόσμους.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Επιτρέψτε μας δύο μέρες να εξετάσουμε το αίτημά σας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.